Мъри Стоилов: Явно играчите са много изморени


FUTBOL-TV

Мъри Стоилов: Явно играчите са много изморени

Треньорът на Левски Станимир Стоилов призна, че отборът му е бил изморен след първия етап на подготовката в Дубай и на това се дължи и негативния резултат срещу Ал-Кувейт.

"Не ме притеснява резултатът, а това, че в играта ни липсваше агресивност и динамика. Явно играчите са много изморени след първата фаза на подготовката, тъй като до днес имахме двуразови тежки тренировки. Сега ще имаме ден и половина да починем, а след това отборът трябва да е по-свеж и да натрупаме инерция в оставащите контроли, за да вдигнем нивото преди официалните мачове", коментира Стоилов пред "Диема Спорт" след мача.

"Имахме положения, които не успяхме да вкараме. Стреляме и отдалеч, защото без това няма как да се вкарват голове. Имахме програма кой колко минути да играе, като тези футболисти, които бяха по-свежи, получиха повече минути, а другите играха по-малко", каза още треньорът.

"Новите попълнения Рикардиньо, Кристиан Димитров и Асен Чандъров се стараят много. Те трябва да покажат още по-бързо мислене на терена, за да се адаптират към стила на Левски", категоричен бе специалистът.

"С изключение на днес, когато се получиха една-две леки контузии на тренировка, сме много доволни от терените и условията за подготовка", добави той.

"Марин Петков игра по-добре в предишния мач, но когато целият отбор играе по-добре, той ще вкарва редовно голове. Всеки юноша на Левски е добре дошъл в нашия отбора, още повече, ако вече е донесъл пари в касата на клуба. Ако се разберем за финансовите параметри, може Станислав Иванов да се върне при нас. Добре дошъл е. Има интерес към някои наши футболисти и става въпрос за сериозни пари. Трябва да решим целият клуб дали сега е моментът да ги продадем", завърши Станимир Стоилов.

  Сподели
270