Спас Делев: Не съм като Стоичков


В. Мухарски

Спас Делев: Не съм като Стоичков

Звездата на ЦСКА Спас Делев бе избран за играч на месец април в анкетата на Пресклуб "България". Нападателят на "червените" получи 21 гласа, като това е негова втора награда в тази категория.

"Благодаря на всички, които са гласували за мен, много съм щастлив , че печеля отново. Благодаря и на моите колеги, защото без тях нямаше да мога да спечеля отличието. Не съм изненадан, че завърших на 3-о място във Футболист на футболистите. Радвам се за този приз и не съм разочарован”, започна Делев. 
 
"Никой не ми е казвал, че има интерес към мен. Времето ще покаже дали ще си тръгна, поне на този етап съм играч на ЦСКА. Играе ми се в ЦСКА. Имаме много важен мач в сряда срещу Славия и се надявам да победим. Трябва да излезем много добре организирани, като голям колектив и да вдигнем купата. В последните седмици се коментира, че Славия натрупа няколко загуби, но не трябва да ги подценяваме. Надявам се да ги победим", заяви Делев.

"Не се чувствам като Христо Стоичков. Имам още много път да извървя, за да стигна неговото ниво. Не искам да коментирам вчерашния двубой с Пирин", завърши Делев.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
174