ЦСКА потегля утре за Турция


FUTBOL-TV

ЦСКА потегля утре за Турция

ЦСКА потегля рано в понеделник за подготвителен лагер в Турция. "Армейците" ще тръгнат около 7:00 часа от базата си в Панчарево за Пловдив. Именно от там ще летят за югоизточната ни съседка. Полетът е насрочен за 10:00 часа, а на борда на самолета освен възпитаниците на Саша Илич, ще бъдат още и отборите на Берое и Хебър.

На разположение на сръбския специалист за кампа ще бъдат Дауда Бамба и Асен Дончев. Нападателят и младокът лекуват контузии още от есента, като се наложи да бъдат оперирани. Двамата се готвят все още по идивидуални програми. Треньорът обаче държи да следи отблизо прогреса им. Това е и причината те да попаднат в групата.

Добрата новина за Илич е, че друг нападател - Бисмарк Чарлс, вече тренира на пълни обороти. Заради травми той бе ползван едва в 6 мача през есенния полусезон, като бе титуляр единствено срещу аматьорския Гигант Съединение за купата. Бисмарк не се е разписвал за ЦСКА от финала за купата на България през сезон 2020/21, когато реализира срещу Арда (1:0), пише "Тема Спорт".

  Сподели
136