Кристиан Димитров: Идват добри времена за Левски


FUTBOL-TV

Кристиан Димитров: Идват добри времена за Левски

Новото попълнение на Левски - Кристиан Димитров, застана пред клубната телевизия, за да разкрие как се е стигнало до неговия трансфер в столичния гранд. Националът на България обяви и амбициите, които си поставя с екипа на "сините". Ето какво каза той:

"Чувствам се страхотно в новия отбор. Футболистите ме приеха много добре в отбора. Всичко е на едно отлично ниво. Познавам се с някои от футболистите от доста дълго време като Ивелин Попов, Николай Михайлов и Георги Миланов. Те ме приеха по-бързо и ме вкараха в отбора. С другите се познавам не чак толкова добре, но сме вече в много добри отношения.

Има доста млади момчета. Отборът е доста млад. За мен е много добре. Атмосферата е много добра. Колективът е наистина на много добро ниво, което е важно за един отбор. Като сме заедно, можем да победим всеки един отбор. Това е най-важното.

Имаме едни от най-перфектните условия, които може да са ни необходими за работа. Всичко е на професионално ниво. Само от нас се очаква през пролетта да дадем всичко от себе си. Всеки един изминал ден свиквам все повече и повече с изискванията на Станимир Стоилов. Има много неща, които трябва да науча като всеки един футболист и мисля, че крайната цел ще е положителна за Левски.

По-странно чувство преди мача с Ал Насър - не, но изиграхме една добра проверка, която се отрази на всички футболисти най-вече за по-младите, които трябва да трупат игрови минути. Целите са ми всеки един мач победа и лятото да играем в евротурнирите. Искам да кажа на "сините" фенове, че отборът е в много добри ръце откъм треньорски щаб, ръководство, служители, както и всички останали. Всеки знае каква агитка има Левски и идват добри времена".

  Сподели
165