Преслав Боруков разтрогна с Локо Пловдив, ще си търси отбор в чужбина


FUTBOL-TV

Преслав Боруков разтрогна с Локо Пловдив, ще си търси отбор в чужбина

Локомотив Пловдив разтрогна по взаимно съгласие с Преслав Боруков. Той няма да попада в плановете на старши треньора на "черно-белите“ Александър Томаш.

"ПФК Локомотив благодари на Преслав Боруков и му пожелава в бъдеще успехи в личен и професионален план", обявиха от пресслужбата на "смърфовете".

Днес Локо ще изиграят първата си контрола срещу Хебър. По последна информация Боруков се опитва да си уреди трансфер в чужбина. Към тарана има няколко оферти и в следващите дни ще стане ясно дали в крайна сметка ще има нов отбор или ще остане в България, където също има интерес към него. 

Преслав Боруков е поискал и разтрогване на договора си със “смърфовете", защото така по-лесно ще си намери нов тим като свободен агент. В противен случай за него ще трябва да се плаща трансферна сума, която през зимата клубовете не са склонни да вадят. 

Нападателят пристигна на “Лаута" през февруари 2022 година. За близо година в отбора Боруков записа 30 мача и вкара само 4 гола в първенството. За Купата на България записа още 3 срещи без попадение. 

  Сподели
266