Саша Илич иска нов централен нападател


FUTBOL-TV

Саша Илич иска нов централен нападател

ЦСКА може да привлече централен нападател по време на зимния трансферен прозорец, съобщават колегите от "Тема Спорт“. Червените са набелязали няколко футболисти за позицията, които държат под око. Много е вероятно обаче на "Армията“ първо да изчакат да видят как ще се развие възстановяването на Дауда Бамба и Бисмарк Чарлс, които са с травми. Котдивоарецът оперира коляното си през ноември и се очаква да бъде напълно готов за игра в средата на февруари.

Ганаецът пък все още е с болки от контузията, която получи при гостуването на Гигант Съединение в турнира за купата на България. И двамата нападатели се готвят отделно от основната група. Саша Илич харесва техните качества, но иска да е сигурен, че ще може да разчита на тях през пролетта. Сърбинът не успя да отговори категорично на въпрос "Остава ли Дауда Бамба в ЦСКА през пролетта“ на брифинга си в понеделник: "За да разчитам на него, трябва да е здрав и да се възстанови възможно най-добре. В този момент най-важното за него е да се възстанови по най-оптималния начин. Ще видим кога ще го използваме“.

Припомняме, че младият специалист пропусна да спомене Бисмарк Чарлс в групата, с която разполага. Той обяви, че разчита на общо 28 играчи – 26-мата, които в момента тренират на пълни обороти, както и контузените Дончев и Бамба. Все още не е ясно дали забравянето на ганаеца е било неволно.

В селекционните планове на ЦСКА е залегнало привличането на поне още един нов футболист. До момента единственото зимно попълнение на тима е норвежецът Тобиас Хайнц. Решение за атаката пък трябва да бъде взето в началото на февруари, след края на подготвителния лагер в Белек. През есента армейците не разполагаха с константна величина на позицията централен нападател.

  Сподели
216