Асен Чандъров: Предишният ми престой в Левски не беше успешен


FUTBOL-TV

Асен Чандъров: Предишният ми престой в Левски не беше успешен

Новото попълнение на Левски - Асен Чандъров се надява вторият му престой в клуба да бъде по-успешен от първия. Чандъров бе за кратко в Левски през есента 2019 година, като изигра само четири мача, но не успя да се наложи и премина в румънския Академика Клинчени.

"Чувствам се перфектно в Левски. Всички ме приеха, познавам повечето момчета отпреди и нямам проблеми. Предишният ми престой в Левски не беше успешен, но сега се надявам да имам повече успехи с този отбор. Не съм се замислял нито за миг и директно казах "да". Треньорът е един от най-добрите, отборът е качестван и все пак това е Левски", каза Чандъров в интервю за клубната телевизия на "сините". 

"Познавам се с Нани (Илиян Стефанов) - играли сме заедно при юношите, по националните отбори, познавам Ники Михайлов, Попето, Марин, Анди, много от момчетата. Условията за подготовка са перфектни. Но все пак сме в Дубай, тук е по-добре от другите места. 

Амбициите ми са големи, целя се високо, искам всеки възможен успех. Надявам се да зарадваме привържениците с хубави игри и победи", каза още Чандъров.

  Сподели
210