Тошко Неделев: Трябва да мина още един преглед при неврохирург


FUTBOL-TV

Тошко Неделев: Трябва да мина още един преглед при неврохирург

На брифинга на новия треньор на Ботев Пловдив, присъства и капитанът на "канарчетата" - Тодор Неделев, който изрази желанието си да се завърне в игра още в контролната среща срещу третодивизионния Гигант Съединение.

"Стартирахме добре подготовката. Чувствам се отлично. Впечатлен съм от старши треньора и помощниците и за мен е удоволствие да работя с тях. Тренираме усилено, готвим се на сто процента. Надявам се да се сработим добре на лагера в Дубай. Имаме контроли с много силни противници и целта ни е да сме във форма за пролетния дял от първенството. Подготвям се наравно със съотборниците ми още от края на миналата година, но с ръководството и щаба решихме да не рискуваме със здравето ми и да не прибързваме със завръщането ми в игра. Трябва да мина още един допълнителен преглед при неврохирург, за да получа уверение, че мога да играя. Надявам се да взема участие още в контролата с Гигант Съединение", заяви Неделев. 

Спарингът между Ботев и Гигант е в петък (13 януари) от 16:00 часа, като двубоят ще се играе в две полувремена от по 30 минути.

  Сподели
205