Дяков: Желая Лудогорец да бъде отново на тези терени, на които съм играл аз


FUTBOL-TV

Дяков: Желая Лудогорец да бъде отново на тези терени, на които съм играл аз

Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков, наставникът Анте Шимунджа и новият помощник-треньор Светослав Дяков дадоха пресконференция за началото на зимната подготовка. Ето какво обяви Съни Дяков пред репортерите:

"Благодаря на ръководството, на Анте Шимунджа, че държаха да вляза в техния щаб. Чувствам се толкова добре тук, колкото и вкъщи. Дошъл съм да работя, да помогна на треньорите, на футболистите. Да видим Лудогорец, който всички искаме да виждаме. Хубавото е, че този стил се завръща, защото беше избягал. Вече бях на базата - мирише на шампиони. Навсякъде - съблекални, лекарски кабинет, шефските места. Зареден съм с енергия.

Искам да благодаря на хората в Разград, но и на служителите на Лудогорец. Това беше основната причина да се завърна. Искам да превърна тази обич в позитивна енергия. Желая Лудогорец да бъде отново на тези терени, на които съм играл аз. Само времето ще покаже как ще се справя. Опитът тук ще ми помогне. Но и ще се уча. Да бъда част от щаба на г-н Шимунджа за мен е чест. Имам амбиция и самочувствие, ще помогна на отбора, а и на себе си да израсна. Аз винаги съм оптимист и гледам реално на нещата. Всичко е в наши ръце. Хубаво е, че сме в Европа. Дано и другите клубове имат такива успехи. Когато Лудогорец не излезе от групите, годината се брои за неуспешна. Тя обаче ще е успешна за всеки друг български клуб“, анализира Дяков.

  Сподели
330