Радуканов: Играчи от цял свят искат в ЦСКА


В. Мухарски

Радуканов: Играчи от цял свят искат в ЦСКА

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви на пресконференция, че футболисти от цял свят искат да играят за "червените". Наставникът намекна, че никой от червения тим не е разговарял с бившия футболист на Арсенал Еду Гаспар, който е спряган за сигурен трансфер на "армейците".

"Играчи от цял свят искат да играят в ЦСКА. Както казах и преди - следим много футболисти от България и чужбина, но засега няма нищо конкретно. На този етап нито един футболист не е продаден и няма нов в отбора. Ако има нещо официално, ще го съобщим. Аз лично нямам контакти с Еду Гаспар, а доколкото знам и ръкодството също не разговаряло с него", категоричен бе Радуканов.

"Бай Добри Домакина отговаря за селекцията. При нас има холандци, бразилци, италианци. ЦСКА е марква в Европа. Нормално е да се спрягат различни имената от Европа в нашия тим. В играчите вече има мисли за Славия, но първо трябва да бием Пирин, а след това имаме мач и в Пловдив и чак тогава е финала за Купата на страната. Не трябва да се подценява нито един противник" заяви Радуканов.

"Очаквайте да има промени в стартовия състав за мача с Пирин. Преди няколко месеца аз заявих, че "орлетата" ще бъдат изненадата на първенството и ще играят доста привлекателен футбол и мисля, че точно това става. Стигнаха до полуфинал за Купата на страната. Изключително ми е приятно да играя срещу тях. АЗ съм играл за този отбор, стигал съм с тях финал за Купата срещу Левски и направихме страхотен сезон тогава. Имам само приятни спомени от Благоевград. Но разбира се, в този мач ще играем за победа" добави Радуканов.

"Галчев може да бъде заменен от Янев или Коста Стоянов, имаме много вариянти. Утре ще дам шанс на някои от резервите" завърши Радуканов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
191