Стойчо Младенов навил Тодор Янчев да поеме ЦСКА 1948


FUTBOL-TV

Стойчо Младенов навил Тодор Янчев да поеме ЦСКА 1948

Следващият треньор на ФК ЦСКА 1948 почти сигурно ще бъде Тодор Янчев. След изненадващото напускане на Любо Пенев, отборът на Цветомир Найденов търси усилено заместник на Ел Голеадор. Идеята на боса е тимът отново да бъде воден от легенда на ЦСКА. Говореше се, че Валентин Илиев ще поеме кормилото, но това явно няма да се случи.

Тодор Янчев е провел разговори най-вече със Стойчо Младенов. Двамата се познават отлично, тъй като са работили заедно. Янчев бе част от екипа на Младенов в Кайсар, а и после, когато бяха на "Армията" да водят ЦСКА.

Така след промяната на плановете, Янчев е поел ангажимент да води ФК ЦСКА 1948 на първата тренировка през януари. Все още, обаче това не е обявено официално. Любопитно е да се отбележи, че Тошко бе назначен за нов треньор на Спортист Своге преди няколко седмици, но по всичко изглежда, че няма да има проблеми да напусне "шоколадите", заради по-сериозно предизвикателство.

Друг интересен факт е, че преди около месец, Тодор Янчев даде интервю, в което обяви, че от ЦСКА 1948 са се свързали с него, но той е отклонил тяхната оферта. Очевидно този път е било предложение, на което не може да се откаже.

  Сподели
262