Джони Велинов: Няма друг човек като Гриша Ганчев, бойкотът на феновете да приключва вече


FUTBOL-TV

Джони Велинов: Няма друг човек като Гриша Ганчев, бойкотът на феновете да приключва вече

Легендата на ЦСКА Георги Велинов говори за "Мач телеграф" по случай вчерашния 60-годишен юбилей на собственика на ЦСКА - Гриша Ганчев.

"Аз вече му го пожелах - здраве, нов стадион и дай Боже титла", обяви той. "Подарък? Той иска от нас само едно - нашето уважение! Както и любовта на хората. Дал е толкова много на България и на спорта. Свалям му шапка.

Уникален човек е. За мен няма друг в България, който да е дал толкова не само за футбола, но и въобще за спорта. Велик е! Най-най-най! Аз го познавам отдавна. Знаете много добре, че беше благодетел и на Литекс. Какви успехи постигна. Най-важното сега е да паднат пречките, които имаше пред нас. Знаете кои са и как са? Дай Боже, той да е спокоен, да продължава да се бори и да помага", коментира още любимецът на Сектор "Г".

"Няма друг такъв човек. Просто няма. Не съм и видял. А и не познавам. Смятам, че е крайно време този бойкот да приключи. Всички трябва да застанат зад него, защото той го заслужава", смята Джони Велинов.

"Не само иска да направи стадион, а той ще го направи. Гриша Ганчев е от хората, които каквото кажат - това става. Казал е - ще има стадион! Това е! Ще има стадион. Жив и здрав да е, да си празнува рождения ден и да действа, за да бъде всичко шест. Благодарим на него и сина му", завърши легендата.

  Сподели
190