Мъри се срещна със спрягания за нов собственик на Левски


FUTBOL-TV

Мъри се срещна със спрягания за нов собственик на Левски

Треньорът на Левски Станимир Стоилов вече е провел няколко сериозни разговори с представители на чуждестранния инвеститор, желаещ да придобие собствеността на клуба. В тях Мъри е споделил и своите виждания за развитието на сините.

Специалистът е заявил, че най-важното за него е построяването на нов стадион, както и подобряването на базата, а едва след това идва повишаването на бюджет за заплати, както и мащабна селекция от по-класни играчи.

Всъщност, още в първия си престой като треньор на "Герена" Стоилов имаше същите виждания. Тогава клубът инвестира в школата с построяването на модерно общежитие. Парите за него дойдоха след европробива - достигане на четвъртфинал в УЕФА, а след това и влизане в групите на Шампионската лига.

"Тема Спорт" вече съобщи, че Стоилов е разговарял с шефа на Sport Republik Расмус Анкерсен. 39-годишният датчанин ще започне да дърпа конците на "Герена", ако сделката по смяната на собствеността на Левски стане факт. И пред него Стоилов е съобщил, че степенува целите на сините по следния начин: изчистване на дълговете, строеж на нов стадион и база, правенето на отбор в движение, а не мащабна зимна селекция от скъпи играчи.

  Сподели
349