Влади Въргала: Левски се справи отлично, имат нужда само от голаджия


FUTBOL-TV

Влади Въргала: Левски се справи отлично, имат нужда само от голаджия

Един от най-известните фенове на Левски - Владислав Карамфилов - Въргала, разкри за "Мач Телеграф" чувствата си след отпадането от турнира за Купата, както и мнението си за представянето на тима през есента.

"Мисля, че Левски се справи отлично, предвид обстоятелствата. Не знам дали само на мен ми се е сторило, но до дузпата, която отсъдиха за "сините", повечето спорни отсъждания бяха леко наклонени в посока Лудогорец. Това е моето впечатление. Ясно е, че аз съм пристрастен. За мен Левски игра изключително добре, но е ясно, че на Станимир Стоилов му трябва голаджия. Имахме отново малшанс, но този мач ме убеди, че Левски е надградил много.

Иначе изведнъж си бяхме повярвали. Все още обаче не сме готови за маратон. Това, което прави Левски до момента, е изключително постижение. Защото води битки на всички фронтове. Колкото е сложна задачата на Мъри на терена, то три пъти по-сложна е тази на Наско. За нас всеки ден е битка за надграждане на всички нива. Всички тези "сини" сърца, които са по трибуните, ще са там и без Купата. Те пак са от Левски и трябва да се играе за името на клуба и за тези хора. Трябва да си играем за честта", заяви той.

  Сподели
238