ЦСКА ще продължи със силните игри и в Стара Загора


В. Мухарски

ЦСКА ще продължи със силните игри и в Стара Загора

Берое - ЦСКА
Стадион: "Берое", Стара Загора
Дата: 15.05.2011
Час: 18:00
Съдия: Александър Костадинов

В Стара Загора, ЦСКА гостува на местния Берое в мач от 27-ми кръг на “А” група. На стадиона под Аязмото, “зелено-белите” са на път да подобрят рекорда по посещаемост в мачовете от българския шампионат тази пролет. Над 10 000 запалянковци ще окупират спортното съоражение и ще подкрепят любимия си зелен тим. Столичани също ще се радват на солидна покрепа от трибунуте. Очаква се и голяма агитка на ЦСКА, а ако феновете на гостуващия отбор не се поберат в отредения им сектор под светлинното табло, привържениците в червено ще се настаняват и на редовете зад северната врата.

Старши-треньорът на ЦСКА за пръв път от много време няма проблеми с контузени или наказани футболисти и ще може да разчита на най-доброто за срещата със старозагорския тим. Очаква се най-добрите нападатели на “армейците” Спас Делев и Мишел Платини да започнат като титуляри. Единствената въпросителна пред Радуканов е кой да застане в центъра на терена из между Маркниьос и Гъргоров. Най-вероятно Бадема ще бъде в стартовата единайсеторка на 31-кратните шампиони на страната. "Армейците" се намират в отлична форма през този полусезон и дори бяха определени от ръководството на отбора, в лицето на Венци Живков като морален шампион на България.

Берое също ще може да разчита на всички налични футболисти. Помощник-треньорът на Берое Стара Загора Ивко Ганчев определи домакинството срещу ЦСКА като тест за неговия тим.

"Очаква ни мач на истината срещу ЦСКА. В този двубой ще може да видим до какво ниво сме стигнали от началото на полусезона. Играем срещу най-добрия отбор през пролетния полусезон и ще бъде тест за нас", заяви Ивко Ганчев.

Той уточни , че от Берое няма да поставят персонални пазачи за нападателите на армейците Спас Делев и Мишел Платини. "Ще трябва да играем еднакво добре както във защита, така и в нападение, за да постигнем успех. Футболистите ни нямат нужда от допълнителна мотивация когато играем срещу отбор от класата на ЦСКА”, добави Ганчев.

Последни 5 изиграни срещи:

Берое:

16 април Берое - Миньор 2:0 (А група)
24 април Берое - Левски 2:3 (А група)
30 април Пирин - Берое 2:0 (А група)
03 май Берое - Локомотив Пловдив 1:0 (А група)
08 май Академик - Берое 1:3 (А група)

ЦСКА:

20 април ЦСКА - Литекс 2:1 (Купа на България)
25 април Монтана - ЦСКА 1:4 (А група)
30 април ЦСКА - Локомотив София 3:1 (А група)
04 май Калиакра - ЦСКА 0:3 (А група)
07 май ЦСКА - Миньор 2:0 (А група)


Досегашни срещи:

Берое - ЦСКА

85 мача
13 победи за Берое
16 равенства
56 победи за ЦСКА
Голова Разлика: 200:81 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
Берое - 3.75
Равен - 3.20
ЦСКА - 1.90

Коефициенти от Offsidebet:
Берое - 3.95
Равен - 3.20
ЦСКА - 1.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
157