Шимунджа: Знам какво трябва да направя, за да остана в Лудогорец


FUTBOL-TV

Шимунджа: Знам какво трябва да направя, за да остана в Лудогорец

Наставникът на Лудогорец – Анте Шимунджа, сподели своето задоволство от победата над Левски в осминафинала за Sesame Купа на България. Словенският специалист изреди постиженията на разградчани през годината и даде ясно да се разбере, че не е чел медийните спекулации около бъдещето му, но знае какво трябва да направи, за да е начело на "орлите".

"Ключът беше нашият глад и жажда за успех. Всички играчи показаха кураж, характер и енергия. Имахме много проблеми вътре в отбора“.

"Трябва да кажем, че имахме страхотна година. Направихме рекорд с преднината на върха миналия сезон. Класирахме се в Лига Европа, направихме силни мачове, продължихме в Лигата на конференциите. Сега пък сме в позиция, в която сме в борба за титлата. Продължаваме и за Купата. Всички успехи ни дават мотивация за следващия сезон“.

"Нека първо починем и после ще правим планове. Това ни бе 35-ия мач от началото на сезона. Процес е цялата подготовка. Имаме качество и ще изглеждаме по-добре“.

"Не съм чел спекулации. Аз знам какво да направя, за да остана в Лудогорец. Искам да съм честен с всички в клуба. Победихме Левски в първенството в София без доста играчи, много качество има в моите играчи“, завърши Шимунджа в ефира на Диема.

  Сподели
139