Светльо Петров: Накарахме ЦСКА накрая да бавят времето


FUTBOL-TV

Светльо Петров: Накарахме ЦСКА накрая да бавят времето

Треньорът на Септември София - Светослав Петров, беше доволен от своя отбор, въпреки поражението с 1:2 от ЦСКА за SESAME Купа на България. Специалистът отчете факта, че "червените" бавиха времето на "Армията" в края на мача. 

"Доволен съм донякъде, защото толкова чисти положения не сме имали за мачовете с Ботев Враца и Хебър общо. Самият факт, че накарахме ЦСКА да бави времето на "Армията" говори достатъчно. Получиха се доста от нещата, които бяхме запланували. Съжавалям, защото имахме ситуациите и нямаше да е незаслужено да победим или да вкараме мача в продължение", започна Светльо Петров в ефира на Диема. 

"Не бих акцентирал само върху ситуациите в края. Имахме такива и през първото полувреме. Имаше ситуация, в която защитник изби от голлинията. Ние започнахме много лошо второто полувреме. Не влязохме достатъчно мотивирани през второто полувреме. Манталитет не се създава от днес за утре. Когато получим гол или два, психологията пада, желанието пада. За мен е много грешно, защото видяхме, че срещу ЦСКА на "Армията" имахме положения. Трябва да се играе максимално концентрирано и да се спазва игровия план". 

"Целта е да сме готови. Исками се всички да се върнат здрави след подготовката. Надявам се, че в подготовката няма да имаме контузени и ще вземем един-двама играчи, за да вдигнем конкуренцията. Целта ни е да се спасим", добави наставникът. 

  Сподели
206