Мъри: Не делим мачовете с Лудогорец


FUTBOL-TV

Мъри: Не делим мачовете с Лудогорец

Станимир Стоилов даде пресконференция преди двата мач с Лудогорец. "Сините“ гостуват в Разград в отложен двубой от Първа Лига в четвъртък, а в неделя предстои 1/8-финалния мач от Купата на България отново на "Хювефарма Арена“.

"Иска ми се отборът да играе на нивото, което бе в последните мачове с Лудогорец, да покажем най-доброто, което можем. Изправяме се срещу един добре обигран отбор, хегемон в българския футбол. Важен момент е играчите да покажат амбиции срещу най-добре играещия отбор в шампионата. Така всеки може да защити мястото си в Левски.

"Очаквам един горд Левски с максимално себераздаване. Ще подходим мач за мач, без да делим купа и първенство", каза Стоилов.

"Продължават да ни висят проблемите с контузения Петрис, от един-два дни имаме проблеми и с Ноа. Николай също има проблеми и няма да може да пази за Купата, ще решаваме допълнително кой от младите ще игра. Другите играчи са здрави, Илиан Стефанов вече тренира с останалите. Иска ми се да играят по най-добрия начин".

"Най-важно е как ще изглеждаме на мача. Трябва да изиграят мача, както подобава на Левски, всичко друго няма да е приемливо. Ние винаги се чувстваме домакини, особено на такъв добър стадион като на Лудогорец не се съмнявам, че нашите привърженици ще напълнят стадиона", заяви още наставникът.

  Сподели
99