ЦСКА поздрави Ради Василев (видео)


Н. Гавазов

ЦСКА поздрави Ради Василев (видео)

ЦСКА 1948 поздрави крилото Радослав Василев за избирането му за играч на 18-я кръг вefbet Лига.

"Клубът поздравява Радослав Кирилов за наградата и му пожелава още много успехи и признания с ЦСКА!", обяви пресслужбата на "армейците".

Напомняме, че националът на България впечатли специалисти и фенове с изумителното си попадение във вратата на Лудогорец при равенството на "червените“ 1:1 като гост на "орлите“ на стадион "Хювефарма Арена“.

Кирилов по традиция получи наградата си на церемония в Пресклуб "България“, след което изрази своите благодарности към гласувалите за него:

"Първо, искам да благодаря за наградата, радвам се, когато има такива индивидуални отличия, но пак повтарям, за мен е важно отборът да върви напред, да взимаме успехи. Утре ни предстои мач за Купата, така че се надявам всичко да върви по план. Ако не влезеш максимално концентриран и мобилизиран, може да стане грешка, но аз мисля, че нашият отбор е подготвен по най-добрия начин и не смятам, че ще имаме проблеми".

Острието на "армейците“ коментира и целите на ЦСКА през настоящия сезон:

"Целите са високи, защото отборът, както добре знаете, е доста добре финансиран и организиран, има професионалисти, които се грижат за нас. Отборът има голям потенциал, технически и физически, за да се бори за най-челните места, вече за конкретна цел ще видим за какво ще ни стигнат силите".

Играч №1 на 18-ия кръг в efbet Лига е сред най-опитните състезатели в българския национален отбор. Той коментира представянето на "лъвовете“ и потенциала на състава на селекционера Младен Кръстаич:

"Смятам, че в момента в националния отбор нещата се работи на доста професионално и високо ниво, има компетентни хора, които ни подготвят по най-добрия начин. Работим по-спокойно, но аз мисля, че доста голяма част от момчетата са нови, млади, не са натрупали тази негативна енергия, която имаше през последните години в националния отбор и това също е от значение".

 

  Сподели
333