Бесният Вили Вуцов: Мани ги ЦСКА! Съдията беше престъпник!


FUTBOL-TV

Бесният Вили Вуцов: Мани ги ЦСКА! Съдията беше престъпник!

Старши треньорът на Крумовград Велислав Вуцов бе много емоционален след загубата с 0:1 от Септември на 1/16-финал в Sesame Купа на България. Той остана доволен от играта на своите футболисти и обвини съдията за отпадането. Както вече стана ясно, отборът на Вили Вуцов можеше да играе срещу ЦСКА в следващата фаза, ако бяха победили днес.

"Как няма да изхабя нерви? Как да стигнем до 1/8-финал с ЦСКА като бяха сложили в средата един човек, който е класически престъпник и класически некадърник? На тази добра игра и това превъзходство, което имахме, не мога да съм недоволен. Положенията бяха в нача полза“, започна Вуцов.

"Този несретник измисли два поредни корнера. Получихме гол от статично положение. По едно време го гледам вдигаше ръка, искаше той да вкара. Класически некадърник. Не мога да имам претенции към нашите момчета. Сигурно сме зелени още. Въпреки всичко, мога да поздравя всички момчета. Откакто аз съм тук, това е най-добрия ни мач. Съжалявам, че не победихме. Мани ги ЦСКА“, заяви още наставникът на Крумовград.

  Сподели
368