Ясно кой ще поведе атаката на ЦСКА в следващия мач


FUTBOL-TV

Ясно кой ще поведе атаката на ЦСКА в следващия мач

Нападателят на ЦСКА Бисмарк Чарлс ще стартира като титуляр в 1/16-финала за купата срещу аматьорския Гигант Съединение, пише "Тема спорт". Гостуването на "червените" срещу третия в Югоизточната Трета лига е в събота, 26 ноември, от 12:00 часа.

21-годишният ганаец се представи на ниво в неделната контрола срещу втородивизионния Миньор, спечелена с 6:0, въпреки че не отбеляза гол. Нападателят започна като титуляр и бе заменен на почивката от Назон. През по-голяма част от годината Чарлс лекуваше контузия. През есенния полусезон той бе пуснат пет пъти на терена от Саша Илич, но нито веднъж не бе в стартовата единайсеторка. Всъщност Бисмарк само веднъж през годината е започвал официален мач. Това се случи преди 9 месеца - на 25 февруари, когато червените победиха с 4:0 Ботев Враца на "Армията". Последният гол на нападателя пък е от 19 май 2021 година, като той ще остане в историята на клуба - с него ЦСКА спечели Купата след победа с 1:0 над Арда във финала.

При успех над Гигант, то тогава ЦСКА ще гостува в 1/8-финалите на 1 декември на победителя от двойката Крумовград - Септември София.

  Сподели
206