Чуждестранни скаути са присъствали на мача между ЦСКА и Локо Пловдив


Н. Гавазов

 Чуждестранни скаути са присъствали на мача между ЦСКА и Локо Пловдив

Скаути на Гинган и Блекпул са присъствали на вчерашната контрола между ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив, която се проведе на терена на Царско село.

Напомняме, че старши -треньорите на двата отбора Любослав Пенев и Александър Томаш направиха доста ротации в съставите си, пуснаха и млади играчи на терена.

На стадиона се намираше финансовият благодетел на ФК ЦСКА 1948 Цветомир Найденов, който пристигна на стадиона заедно с оперативния директор Стойчо Младенов. На срещата беше и един от най-успешните футболни агенти в България Николай Жейнов.

Присъствието на Жейнов не е изненадващо, тъй като агентът и друг път е наблюдавал на живо срещи между български отбори. Интересното е присъствието на чуждестранните скаути, които са преценили, че си заслужава да бъдат на двубоя.

Що се отнася до резултата в мача, той е 3:2 в полза на "армейците".

Двубоят започна с ранен гол за гостите, които откриха резултата след точен удар на Ивайло Димитров, но с попадения на Евгений Сердюк и Ангел Бастунов "армейците" стигнаха до пълен обрат през първото полувреме. 

След почивката "смърфовете" отново реализираха след гол на Томашевич, но момчетата на старши треньора Любослав Пенев показаха по-здрави нерви и отново излязоха напред в резултата, след като влезлият като резерва Реян Даскалов вкара трети гол за крайното 3:2 за ЦСКА. 

На 26 ноември "червените" гостуват в Севлиево в 1/16 финал за Купата на България.

  Сподели
559