Шеф в Левски: Лагерът в Дубай няма нищо общо с Божков


FUTBOL-TV

Шеф в Левски: Лагерът в Дубай няма нищо общо с Божков

"Лагерът в Дубай няма нищо общо с Васил Божков. Имаме два спонсора, които покриват разходите за него. Важно е, че това не е от текущите приходи на клуба", заяви членът на Надзорния съвет на Левски - Петър Ганев. Той говори пред медиите след общото събрание на акционерите на клуба.

"Това бе годишна среща на всички акционери. Надзорният съвет е от четири души. Има нов човек - Антон Краус. Той е познато лице. От дълго време е в ложата на клуба. Има диамантена карта. Познато лице е. Обсъждаха се много от проблемите в клуба. Въпросът е какви действия ще предприемем. Днес казахме какво е състоянието, за да вземем решения. Маркирахме темата за Васил Божков, но тя не е основна. Твърдите сроково и суми не са винаги точно така. Факт е, че клубът текущо е изряден към държавата. Въпросът е какво ще направим със старите задължения. Нямаме ясен план. Това е причината да търсим решения. Основният приход е от привържениците", започна Ганев.  

"Феновете разбират ситуацията. Днес почти не са били коментирани резултатите. Това не беше целта. Темата беше за финанси и бъдещето на Левски. Ще имаме един добър лагер в Дубай, всичко е договорено.

Не мисля, че има напрежение между феновете и Наско Сираков. Има напрежение във всеки един привърженик, но това е защото те искат да се измъкнем от тази ситуация. Извървяхме дълъг път. Тази година беше луда. Имаше много хубави моменти, когато си минал през подобна година, напрежението е още по-голямо, тъй като искаш да намериш решения, а не да се спънеш точно накрая. Решението може да бъде намерено от нов спонсор, собственик или в структурата сега да намерим допълнителни решения. Има различни канали, а ние търсим най-доброто. Ние гледаме как да намерим най-доброто решение за Левски", добави още той.

  Сподели
317