Забавление и почивка при ЦСКА


FUTBOL-TV

Забавление и почивка при ЦСКА

Играчите на ЦСКА се отдадоха на заслужена почивка след победата над Черно море във Варна в последния кръг за тази календарна година. Треньорът Саша Илич награди отбора с 4 почивни дни. Сега пред тима предстои още един двубой, но той е в турнира за Купата на страната. На 26-ти ноември "армейците" гостуват на Гигант в град Съединение, като се очертава истински празник за хората от тази област. Не е изключено да бъде организирана и една контрола.

За футболистите, водени от Саша Илич предстоят и доста приятни моменти в дните преди мача, научи FTV. За тима са планувани фотосесия за клубен календар, както и заснемането на видео клип, по случай Коледа. Всичко това предполага да има много положителни емоции за футболистите, които в крайна сметка ще излязат на стадиона в Съединение в много добро настроение.

Видео клипът ще бъде монтиран съвсем скоро, но ще бъде пазен за празниците, когато да бъде публикуван в социалните мрежи на клуба. За календара се очаква да бъде изненада за феновете и ще бъде пуснат в продажба в новия официален фен магазин, като ще има опция да бъде закупен и онлайн.

  Сподели
236