Заги: Въздухът в София помага да сме успешни в столицата


FUTBOL-TV

Заги: Въздухът в София помага да сме успешни в столицата

Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, смята, че чистият въздух в София е ключът към добрите изяви на "белите" в столицата. Славия обърна Левски до 2:1 на "Герена" и продължи с позитивните резултати срещу този си съперник.

"Себераздаването до последно беше ключът. Вкарахме повече от противника, беше много важно за нас. Говорихме да си вярваме, че можем да спечелим на "Герена“ и съм доволен от показаното от играчите“, започна Заги.

"В играта има моменти, които те пращат да се колебаеш. След допуснатия гол се притеснихме да не допуснем втори. След пропуснатата им дузпа си помислиха, че можем да отбележим и го направихме. Срещу Левски винаги е трудно, това е силен отбор. Ние продължаваме напред. Вече мислим за следващия мач, това е положението“, продължи сърбинът с български паспорт.

"Много време сме заедно в този състав. Имахме липси от хора като Галин, който да събуди отбора. Да няма колебания по терена, да гледат него как действа и останалите да правят това, което прави и той.

"Въздухът в София помага да сме успешни в столицата. Искаме да побеждаваме и така ще играем и за Купата. Надявам се да спечелим и класираме напред. Имаме си добър кондиционен треньор. Самите футболисти тренират много добре и това е начинът, по който трябва да се действа. Оттам идавт и резултатите", заяви Заги в ефира на Диема.

  Сподели
225