Мъри: Загуба на "Герена" е неприятно нещо! Може и да спрем някой за националния отбор


FUTBOL-TV

Мъри: Загуба на

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, коментира загубата на тима му от Славия с 2:1. "Белите" обърнаха Левски и взеха трите точки на "Герена".

"Първо не успяхме да спечелим, защото не успяхме да реализираме ситуациите, които имахме, за да удвоим резултата. След това допуснахме съвсем елементарен гол от статично положение и от там загубихме вече напрежението и изобщо не успяхме да направим натиск. Допуснахме и още един гол. Явно, че изпаднахме в голямо напрежение и не можем да играем под него. Не можем да отговорим на очакванията на всички хора. За съжаление това е реалността в момента. Ако трябва да търсим вина, тя е само в треньора. Имахме цялата възможност да решим мача, но за съжаление отново допуснахме елементарни грешки. Това не отговаря на очакванията и надеждите на хората", заяви Мъри.

"След изравнителния гол нямахме достатъчно характер да обърнем. Изпаднахме тотално в напрежение и от там дойде втория гол. Просто не можем да реализираме положенията. Не ни липсват нападател, крило или вратар. Създадохме достатъчно ситуации и дузпа изпуснахме. Изглеждахме уверени до гола, една грешка срина отбора. Нямахме достатъчно свежест в края. Имахме цялото преимущество на света, над 70 минути, трябваше да реализираме гол", коментира той.

"Като загубиш на "Герена" е много неприятно. Ще видим как ще се възстановим. Имаме много хора, които ще ходят в националния отбор. Ще видим каква ще е контузията на Роналдо, може и да спрем някой от националния отбор. Не видях какво се случи след мача, но никога не е приятно, когато има инциденти", завърши Станимир Стоилов в ефира на Диема.

  Сподели
393