Радуканов впечатлен от това, че получил гласа на Пламен Илиев


В. Мухарски

Радуканов впечатлен от това, че получил гласа на Пламен Илиев

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че приятно изненадан от това, че стражът на Левски Пламен Илиев е дал своя глас именно за наставника на "червените" в анкетата за "Най-добър треньор".

"Тези награди, това са нашите оскари. За мен е чест, че съм сред номинираните. Тези играчи, които са номинирани, най-много заслужават да спечелят. В предишните години, тези които са печелили приза за най-проспериращ футболист, са израствали много. Така че това е една престижна класация", смята Радуканов.

"Това, което Пламен Илиев е направил е голямо лъскателство, аз съм приятно изненадан. Така трябва да бъде, аз лично ходя на мачове и на "Герена". Винаги трябва да се определят най-добрите спортни деятели. Ние всички станахме свидетели как президенти на Реал и Барса гледаха заедно дербитата от трибуните. Призовавам мойте колеги за една по-голяма толерантност.

"Аз искам да ходя на всеки стадион в България. Такава ми е работата. Желанието ми е да наблюдавам всички български отбори. Целият отбор на ЦСКА заслужава награда. ЦСКА е един играч в момента. Трябва да има колектив и всички да работят заедно. Нямам оферта от чужбина" завърши Милен Радуканов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
130