ЦСКА ще постигне трудна победа във Варна


FUTBOL-TV

ЦСКА ще постигне трудна победа във Варна

Черно море - ЦСКА
Стадион: "Тича", Варна
Дата: 12.11.2022г.
Час: 15:00 ч.
Съдия: Георги Гинчев


ЦСКА гостува на Черно море на стадион "Тича" в среща от последния редовен кръг за тази календарна година. "Армейците" направиха серия от добри мачове, но в последния победа им убягна (реми с Локо София). Все пак прогресът в отбора е факт, но настоящият тест е сериозен. FTV и Futbolbet предлагат на читателите си да пробват знак - 2.

Капитанът на ЦСКА Юрген Матай и полузащитникът Лазар Туфегджич ще пропуснат гостуването на Черно море утре. Двамата лекуват контузии и не заминаха с отбора за Варна. Извън сметките остава и арменецът Жираир Шагоян, който е болен. В състава се завръща защитникът Мено Кох, който получи мозъчно сътресение на мача срещу Локомотив Пловдив и пропусна последната среща с Локомотив София, но вече е възстановен.

"Очаква ни много труден мач срещу качествен отбор с фантастичен треньор. Няма да е лесно, но се надявам да победим утре. Във Варна се играе трудно, духа много вятър, но каквото е за нас, това е и за съперника ", коментира Саша Илич.

Черно море се опитва да вдигне контузените футболисти за мача с ЦСКА. Както е известно, в лагера на "моряците" с проблеми са Виктор Попов, Цветомир Панов и Велислав Василев. Последният не е попадал в групата за мач от първенството след контузията си в срещата със Спартак Варна. Попов и Панов пък получиха травми в мача с Левски на "Тича" и пропуснаха срещата на варненци със Славия в София. Сега лекарският щаб на Черно море прави всичко възможно поне двама от въпросните играчи да са на линия за последния мач от шампионата за 2022 година.

В първия мач от сезона между двата тима "моряците“ на Илиан Илиев отстъпиха с 0:1 на стадион "Българска армия“ след гол на Асен Дончев в 77-ата минута.

 

ПРОГНОЗА: ЧЕРНО МОРЕ - ЦСКА 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
780