Бултрасите с нова декларация за завършването на "Колежа"


FUTBOL-TV

Бултрасите с нова декларация за завършването на

Фенклубът на Ботев Пловдив излезе с нова официална позиция по повод завършването на стадион "Христо Ботев" след посещението на бившия премиер Бойко Борисов на "Колежа". Привържениците на "жълто-черните" заявиха, че при визитата на лидера на ГЕРБ са направили опит да потърсят помощ за осъществяване на цялостния проект на съоръжението - със завършена козирка, а не с метална конструкция. 

Ето и цялата позиция на "жълто-черните" привърженици:

"Уважаеми Ботевисти,На 05.11.2022г. в качеството си на председател на политическа партия, която е издигнала управлението на град Пловдив, Бойко Борисов се срещна с представители на жълто-черната общественост на северната трибуна на стадион Христо Ботев. В кратък разговор се опитахме за пореден път да търсим помощ в тежката битка за строежа на нашия дом. Опитахме се да разкажем за безпомощността ни да се борим с бюрократичните прийоми, с които възложител, архитект и изпълнител задушават опитите ни да се преборим за изпълнението на стадион "Христо Ботев" по проект и най-вече за покритието на всички трибуни с цялостна завършена козирка, а не метална конструкция!

В резултат от тази среща, считано от днес в 14:30 часа, когато е следващата седмична оперативка за строителството на "Колежа", а и на всяка следваща, ще присъства строителен инженер, изпратен лично от г-н Борисов.

Пред нас стои целта този човек да бъде запознат с проблемите, които срещаме ежеседмично при комуникацията си с възложител, архитект и строител, отговорни за завършването на стадиона по така мечтания от всички нас проект!

С надежда сме, че подкрепата, която е получило управлението на града ни, ще заслужи своето доверие, защото до момента в качеството им на възложител и контрольор на един от най-важните проекти в града са под всякаква критика и все повече ни карат да пристъпваме към крайни мерки! Доверието е изчерпано отдавна, а то може да бъде върнато само с реални действия преди местните избори следващата есен!

Господа заинтересовани лица, в срещата ни г-н Борисов ясно припомни, че гласуваните 12 милиона на общински съвет Пловдив са за покриването на стадион "Христо Ботев“ с цялостна завършена козирка, без това да е свързано, с каквато и да е етапност и без значение от желанията ви да отклоните средства за видео наблюдение, осветление, пожароизвестяване, озвучаване и оповестяване към "правилните“ фирми на завишени цени!

Обединени фракции Бултрас
Сдружение Клуб на привържениците на Ботев Пловдив
Сдружение ПФК Ботев"

  Сподели
227