ЦСКА обяви ново партньорство


FUTBOL-TV

ЦСКА  обяви ново партньорство

ФК ЦСКА 1948 обяви партньорство с фитнес верига. Столичани разкриха, че всичките фенове на клуба ще имат право да се възползват от отстъпки след сключения договор.

"ЦСКА 1948 официално обявява съвместно партньорство с популярната фитнес верига Pulse. Сътрудничеството между един от водещите футболни клубове в България и предпочитания фитнес от хиляди любители на активния начин на живот в страната ще предложи преференциални цени и отстъпки за феновете на ЦСКА 1948. 

Двете страни сключиха договор, който включва специална програма "Лоялност", чрез която привържениците на "армейците" ще се възползват от ексклузивни намаления от стандартните цени на клубно членство във фитнеси Pulse.

Програмата важи за всички запалянковци с абонаментни карти за двубоите на "червените". Отстъпки са предвидени и за феновете, които купуват билети за домакинските мачове на ЦСКА и пазаруват от онлайн магазина на клуба. С поредното си партньорство ЦСКА продължава стратегията си за дългосрочни сътрудничества с доказали се марки в страната, каквато е и Pulse", написаха от клуба.

  Сподели
259