Нова важна среща за бъдещето на Левски


FUTBOL-TV

Нова важна среща за бъдещето на Левски

Тежката криза на резултати в Левски тревожи много "Синя България" в последния месец. Отборът записа 6 мача без победа в Efbet лига и вече е извън Топ 6 в класирането. Това е причината за спешна среща на отговорните хора в клуба, която вероятно ще се състои днес или утре, информира "Новспорт". На сбирката се очаква да се обсъдят спешни мерки за излизане от кризата.

На Левски предстои изключително тежка програма до края на календарната година. "Сините" приемат за първенство неудобния си съперник Славия и гостуват на шампиона Лудогорец в отложен мач. За Купата на България тимът на Мъри Стоилов има гостуване на третодивизионния Вихрен в Сандански и при победа нова визита на "Хювефарм Арена" в Разград.

Евентуални неуспехи в тези мачове може да "взривят" съвсем обстановката в отбора и това да има непредсказуеми последици. За тази цел ще бъде обсъждана възможността за вдигане на крака на някой от контузените футболисти. В последните седмици лазаретът на Левски се понапълни и Стоилов на практика разполага със съвсем ограничен брой опции за състава си. Ще бъде направен и анализ на финансовата ситуация в клуба и дали тя позволява привличането на нови играчи, особено нужни в офанзивен план. Очаква се да бъде окончателно обсъден и планът за подготовка на Левски за пролетния дял на първенството.

  Сподели
404