Киселичков: Успяхме да затрудним Левски


FUTBOL-TV

Киселичков: Успяхме да затрудним Левски

Наставникът на Спартак Варна - Тодор Киселичков, беше доволен след равенството от 2:2 срещу Левски. Предводителят на "соколите“ заяви, че неговите футболисти са играли със сърце и желание и не пропусна да похвали съдийството в днешния двубой.

"Доволен съм от момчетата. Вложихме много старание в този мач - имаше голяма страст и желание да се докажат срещу много силен противник като Левски, воден от изключителен старши треньор“.

"Представихме се много добре в мача, успяхме да се съживим на два пъти. Имахме възможности, при които да отбележим и победен гол. Играхме един мач със сърце и желание и мисля, че футболистите го направиха“.

"Гледаме да се подобрим, нещата леко-полеко се случват. Надявам се да наваксваме точките, които не са толкова много. Има достатъчно мачове. Борим се във всеки един момент и искаме да се подобрим“.

"Защитниците на Левски са изключително високи и здрави. Отборът играе високо по терена, пресира ни и оставя свободни пространства. Затова заиграхме по този начин. Това беше нашата идея и мисля, че успяхме да затрудним отбора на Левски“.

"Днес не видях липса на увереност, може би в определени моменти можеше да постъпим по различен начин. Футболситите се стараха, надявам се да сме зарадвали нашия 12-и играч. Изключително добро съдийство от Никола Попов. Трябва да продължим да играем по тази начин и занапред“.

"Ако не съм уверен в нашия отбор и футболисти, мястото ми не е тук. Ще се подговтим за следващия мач, очаква ни дълго пътуване до Благоевград. Ще отидем с ясната идея да играем футбол и да спечелим мача“, заяви Киселичков след двубоя в ефира на Диема.

  Сподели
204