Уест Хем и Тотнъм ще направят хикс в лондонското дерби


.

Уест Хем и Тотнъм ще направят хикс в лондонското дерби

Уест Хем приема Тотнъм в последен мач от 16-тия кръг на Висшата лига. Домакините имат само 1 победа в последните си 8 мача. Загуба в срещата ще ги остави много близо до зоната на изпадащите – нещо което Джанфранко Дзола едва ли е очаквал когато пое клуба.

У дома “чуковете” също бяха в лоша форма, но успяха да врътнат 0:0 с Портсмут. Преди това Арсенал, Болтън и Евертън ги победиха. Все пак Уест Хем е с три мача без загуба, надигравайки като гост Съндърланд и правейки равен с Ливърпул.

В последните си 4 мача пък Тотнъм успя само да победи Манчестър Сити и в момента е на 17-ата позиция с 15 точки. Фулъм и Стоук сломиха “шпорите” като домакини. В следващия кръг те приемат шампиона Манчестър Юнайтед. Последното домакинство на тима на Хари Реднап бе загубено от Евертън. Единствената победа бе над Блекбърн с 1:0.

Уест Хем едва ли ще прави промени в състава си, който постигна 0:0 на “Анфийлд”, дори и Лий Бойър да се възстанови навреме за мача. Диън Аштън е контузен и няма да е на разположенеи на Дзола.

Лука Модрич е възстановен и може да се завърне в състава на Тотнъм. Ледли Кинг получи почвика в мача за Карлинг къп срещу Уотфорд и ще е на линия за лондонското дерби. Джовани Дос Сантос все още е стравма в глезена.

В поселдните си срещи тези отбори направиха голови спектакли. Най-паметен е този от 2006/2007, когато “шпорите” спечелиха с 4:3 (с гол и на Бербатов) и запратиха Уест Хем в битка за оцеляване. Сега и двата тима не са много резултатни. Тотнъм е само с 1 успех навън, така че едва ли е дошъл момнета за втория. Мачът е равен.

Последни 5 мача:

Уест Хем: РПРЗР
Тотнъм: ПЗППЗ

Прогноза – 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
24