Пламен Андреев: След победа над ЦСКА не спах два дни


FUTBOL-TV

Пламен Андреев: След победа над ЦСКА не спах два дни

Стражът на Левски Пламен Андреев говори за онлайн предаването "Левски на левскарите", което се прави от едноименното фенско сдружение. През този сезон той има 13 шампионатни двубоя с 10 сухи мрежи.

"Бях много развълнуван, когато за първи път влязох в съблекалнята на мъжете. Но всички ме приеха много топло и това ми помогна да свикна бързо с колектива. На дебютната тренировка бях под голямо напрежение - няма какво да лъжа.

Направих и много гафове, доста изпусках топката. След това се поуспокоих. Треньорът на вратарите Георги Стоянов ми каза, че няма от какво да се притеснявам. Да работиш със старши треньора Станимир Стоилов е голям бонус за нас, младите. Той постоянно ни насърчава и изисква максимума от нас. С него съм имал доста разговори. Винаги ми е казвал да съм спокоен и да се забавлявам на терена.

С какво спечелих доверието на защитниците? Не мога да кажа напълно, че вече съм го направил, но започва да се получава. Вече обаче започнахме да се сработваме, защото понатрупах мачове. С течение на времето нещата ще се подобряват.

Не мога да коментирам какви са шансовете ни за титла - тези въпроси са към други", заяви Андреев.Той вече има един трофей на сметката си - победа във финала за Купата над ЦСКА.

"Усещането да бъда капитан в този мач бе невероятно. Все пак имаше 40 хиляди на стадиона. След двубоя не спах два дни", допълни той.

  Сподели
373