Пробвайте изненадата за ЦСКА - Локо София


FUTBOL-TV

Пробвайте изненадата за ЦСКА - Локо София

ЦСКА - Локомотив София
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 06.11.2022г.
Час: 17:15 ч.
Съдия: Драгомир Драганов


ЦСКА приема Локо София на "Армията" в столично дерби, което е от програмата на 17-ти кръг от родния шампионат. "Железничарите" създадоха главоболие на тима на Саша Илич в първия мач преди няколко месеца. Тогава, в "Надежда", Локо бе близо до победата, но късен спаси точката за "армейците". Сега очакванията са, че Локо отново може да донесе неприятности за ЦСКА. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е да потърсите изненадата - знак Х.

В състава на ЦСКА има и доста проблеми преди срещата. Дюкенс Назон и Брадли Де Нойер са наказани за натрупани картони и пропускат двубоя.

Аут за мача е и героя от "Лаута" Лазар Туфегджич. Той няма да бъде на разположение на Саша Илич за последните срещи на ЦСКА до края на есенния дял. Техничарят получи разтежение в задната част на лявото бедро срещу Локомотив Пловдив, малко след като вкара победния гол. Първоначално бе ясно, че Туфа, както е наричан в родината си и "червената" съблекалня ще пропусне домакинството на Локомотив София в неделя. Надеждите обаче бяха, че той ще се възстанови за гостуването на Черно море на 12 ноември. Преминатите допълнителни медицински прегледи са показали, че 25-годишният сърбин ще се нуждае от поне 7-10 дни почивка, което го вади от сметките и за визитата на "Тича".

Саша Илич няма да разчита и на Мено Кох. Защитникът бе принудително изведен с носилка от терена по време на мача с Локомотив Пловдив. Кох е с мозъчно сътресение, но без допълнителни усложнения. Така и той пропуска двубоя с столичните "железничари". Като цяло Саша Илич обича да прави ротации, но този път той няма да има много опции.

Капитанът на ЦСКА Юрген Матай няма да може да вземе участие в домакинския мач срещу Локомотив поради контузия. Нидерландският бранител със сигурност пропуска предстоящия сблъсък поради оплаквания от болки в задната част на бедрото, като той също така ще бъде до последно под въпрос и за гостуването на Черно море Варна. 

Добрата новина е, че Маурисио Гарсес ще се завърне в групата. Бразилецът, както и Джонатан Линдсет са се чувствали доста отпаднали преди двубоя на "Лаута", но тестовете им за коронавирус били отрицателни. Това е и причината те все пак да се качат на автобуса, като ЦСКА отпътува за града под тепетата с общо 20 футболисти. В деня на мача норвежецът се почувствал значително по-добре, като попадна в групата за двубоя, но остана на резервната скамейка и се появи в игра в 56-ата минута. Бразилското крило обаче отново изпитвал дискомфорт и заедно с Галин Минков изгледаха срещата от трибуните на "Лаута". Гарсес вече е преодолял заболяването и вчера се включи на пълни обороти в сутрешната тренировка на тима, след като в сряда всички футболисти получиха почивка. Южноамериканецът ще бъде на разположение на Саша Илич.

Наставникът на Локомотив София - Станислав Генчев е на другия полюс. Той няма наказани или контузени футболисти и ще може да разчита на най-доброто. Младият специалист дори се закани на ЦСКА, че отиват на "Армията" за победа.

"Срещу ЦСКА в първия мач ни изравниха в последната минута, защо сега да не ги победим", каза Генчев.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ЛОКОМОТИВ СОФИЯ 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
528