Статистиката: Три гостувания в Европа за Лудогорец - три червени картона


FUTBOL-TV

Статистиката: Три гостувания в Европа за Лудогорец - три червени картона

У нас Лудогорец рядко получават червени картони. В последните два шампионатни двубоя, отборът на Шимунджа дори скандализира с победите си над Ботев Пловдив и Септември София. При тях бе отменено попадение на "канарчетата", без особена причина. Срещу столичани пък, Лудогорец изравни с гол, при който имаша нарушение в атака, а след това получиха и повече от спорна дузпа, за да обърнат нещата в своя полза.

В Европа обаче нещата стоят по различен начин. Лудогорец е в серия от три гостувания, придружени с три червени картона. И преди групите - често се случваше играчи на Лудогорец да бъдат гонени от реферите . Случи се в квалификациите за ШЛ - Шамрок Роувърс и срещу Динамо Загреб. У нас, футболист на разградчани е бил гонен единствено в двубоя срещу Локо София.

Друг любопитен факт е, че срещу Рома снощи, бяха свирени две дузпи срещу Лудогорец - в статистиката трудно може да се намери подобен случай в българския шампионат. Освен това, срещу "вълците" бе и отменен гол на Лудогорец - нещо, което също не може да се види често по родните терени.

Разбира се, може да става дума и за тенденция срещу Лудогорец в Европа.

  Сподели
291