Героят за ЦСКА от "Лаута" пропуска мачовете до края на годината


FUTBOL-TV

Героят за ЦСКА от

Сръбският офанзивен халф Лазар Туфегджич няма да бъде на разположение на Саша Илич за последните два мача на ЦСКА до края на есенния дял, твърди "Тема Спорт". Техничарят получи разтежение в задната част на лявото бедро срещу Локомотив Пловдив. Първоначално бе ясно, че Туфа, както е наричан в родината си и "червената“ съблекалня ще пропусне домакинството на Локомотив София в неделя.

Надеждите обаче бяха, че той ще се възстанови за гостуването на Черно море на 12 ноември. Преминатите допълнителни медицински прегледи са показали, че 25-годишният сърбин ще се нуждае от поне 7-10 дни почивка, което го вади от сметките и за визитата на "Тича“.

Туфегджич бе един от едва двамата футболисти на ЦСКА, взели участие във всеки от 16-те шампионатни мача през сезона. Другият е Тибо Вион. В тях полудащитникът записа 735 минути, 4 асистенции и два гола, които дойдоха в последните три мача на тима. Той отбеляза дебютното си попадение в първенството при победата с 4:0 над Ботев Враца, а след това донесе успеха с 1:0 над Локомотив Пловдив.

  Сподели
226