ЦСКА ще се поздрави с победа в 4-то поредно гостуване


FUTBOL-TV

ЦСКА ще се поздрави с победа в 4-то поредно гостуване

Локомотив Пловдив - ЦСКА
Стадион: "Локомотив“, Пловдив
Дата: 01.11.2022г.
Час: 17:15 ч.
Съдия:


ЦСКА гостува на Локо Пловдив на стадиона в парк "Лаута" в отложен мач от родния шампионат. "Армейците" играят добре в последно време и са в добра серия от три поредни победи като гости. Сега предстои 4-та поредна визита, като и този път съперникът не е никак лек. Прогнозата на FTV и на Futbolbet обаче е за знак - 2.

Почти сигурно треньорът на ЦСКА - Саша Илич ще продължи с рокадите в състава си. Сгъстеният цикъл от мачове принуждава наставникът да залага на повече футболисти, но до момента това дава добър резултат. Саша Илич вероятно ще върне Дюкенс Назон в стартовия състав за важното гостуване на Локомотив Пловди. Хаитянският нападател имаше ключова роля за четирите поредни победи на "червените" в шампионата, три от които при гостувания. Той отбеляза две попадения при 4:0 над Хебър, след това донесе успеха с 1:0 над Ботев Пловдив в Коматево, а във Враца асистира брилянтно с пета на Лазар Туфегджич и дори бе поздравен от Карим Бензема от Реал Мадрид в социалните мрежи.

Въпреки това идеите на Саша Илич, свързани с максимален брой ротации, оставиха Назон на резервната скамейка за гостуването на Арда. Той се появи на терена в 61-вата минута и се нуждаеше от едва около 200 секунди, за да реализира и да изведе тима отново напред в резултата. Така нападателят си заслужи титулярно място на "Лаута". Не е изключено "червените" да излязат с напълно различно трио в атака, като до Назон да действа включилият се много силно срещу Арда Лазар Туфегджич, а зад тях да играе Марселино Кареасо, който има голов принос във всеки от досегашните си 4 мача за ЦСКА. Това означава, че Слави Шопов ще бъде човекът, който този път ще седне на пейката, а вероятно там компания ще му прави Морено.

Централният защитник на Локомотив Пловдив - Мартин Паскалев все още не е възставновен и ще отсъства за мача. Бранителят е получил контузия в глезена на една от последните тренировки на тима преди мача с Пирин. Под въпрос за срещата е и Петър Витанов. Като цяло не се очакват много изненади. Атаката ще поведе Преслав Боруков, а от по-задни позиции ще бъде подпомаган от капитана Димитър Илиев, докато по крилата ще действат Бабакар Дион и Бирсент Карагарен.

 

ПРОГНОЗА: ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ - ЦСКА 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
593