ЦСКА се справи с Миньор, Платини с гол-красавец (видео)


В. Мухарски

ЦСКА се справи с Миньор, Платини с гол-красавец (видео)

ЦСКА победи Миньор Перник с 2:0 в мач от 26-ти кръг на родната "А" група. И двете попадения бяха дело на Мишел Платини, а пък с две асистенции се отчете Спас Делев. Впечатление направиха отново феновете на "червените" в сектор "Г". Привържениците, по подобие на мача с Локо София, отново се бяха разделили и ясно личеше напрежението в любимия сектор на "армейците".

Двубоят започна добре за ЦСКА, които изпуснаха няколко много добри положения. Пропуски обаче направиха Маркиньос и Галчев, а гол на Делев бе отменен заради засада. Все пак в последната минута на срещата, Спас Делев се възползва от грешка на Златков и намери Мишел Платини, който без проблеми реализира за 1:0.

След почивката натискът на ЦСКА продължи. В 56-ата минута "червените" стигнаха до нов гол, който бе изключително красив. Топката достигна до Делев, който върна назад към Платини, бразилецът с прекрасен удар от въздуха прати топката неспасяемо в мрежата на "чуковете" за крайното 2:0. До края на срещата Бандаловски и Делев пропуснаха още изгодни положения.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
180