Лудогорец отговори на собственика на ЦСКА-София


Н. Гавазов

Лудогорец отговори на собственика на ЦСКА-София

От Лудогорец реагираха и публикуваха видеоклип от мача с Ботев Пд (1:0). "Утрото е по-мъдро от вечерта. За любителите на среднощните клипчета ще пуснем и ние едно видео. Със спорни и една безспорна ситуация. Нека безпристрасните хора си вадят изводите сами“, написаха от пресслужбата на шампиона, отговаряйки индиректно на собственика на ЦСКА - София Гриша Ганчев.

Във видеото има три ситуации – две от мача между Лудогорец и Ботев Пловдив от 15-ия кръг наefbet Лига, както и една от срещата между ЦСКА -София  и Славия от 10-ия кръг на шампионата.

Показани са съприкосновението между Елвис Ману и Мануел Шоу, заради което бе отменен голът на Ботев Пд, както и двойна претенция за дузпа в полза на Лудогорец – първо за игра с ръка на Виктор Генев и след това за евентуално нарушение срещу нападателя Игор Тиаго. Въпросната ситуация явно бе разгледана във ВАР-буса, но реферът Иво Андреев не бе накаран да разгледа въпросната ситуация и евентуално да промени решението си.

Видеото завършва със ситуацията от двубоя между ЦСКА-София и Славия на стадион "Българска Армия", когато бе спестен червен картон на Иван Турицов за нарушение срещу откъсващия се Тони Тасе при резултат 0:0. През миналата седмица шефът на реферите Виктор Кашай отбеляза това като една от грешките на съдиите от началото на сезона.

Видео

  Сподели
463