ЦСКА няма да има проблем с Миньор


В. Мухарски

ЦСКА няма да има проблем с Миньор

ЦСКА - Миньор
Стадион: "Българска армия", София
Дата: 07.05.2011
Час: 21:00
Съдия: Стефан Апостолов

ЦСКА приема Миньор Перник на стадион “Българска армия” в мач от 26-ти кръг на родната “А” група. Старши-треньорът на “червените” Милен Радуканов ще може да разчита на всички играчи, но въпреки това той заяви, че може да се очакват изненади. В последната среща на отбора с Калиакра (победа с 3:0), наставникът на 31-кратните шампиони на страната остави на резервната скамейки две от звездите на отбора – Спас Делев и Маркиньос. Очаква се и в тази среща да се даде почивка на най-резултатните играчи на отбора. Навлизащият в добра форма Емил Гъргоров отново ще започне като титуляр, а нападението ще води Мишел Платини, който ще бъде подпомаган от двете крила Грегъри Нелсън и Александър Тонев.

“Миньор е един от добрите отбори в България, наблюдавах няколко мача на този отбор. През пролетта се представят добре. Играят добре, направили са добра подготовка, имат и добър треньор. Трябва да сме отговорни и мотивирани, за да няма изненадите, които имаше преди година и половина”, заяви Радуканов преди срещата с “жълто-черните”.

Собственикът на ЦСКА Димитър Борисов изгледа последната тренировка на тима преди  домакинство на тима от Перник. Борисов седна на скамейката на стадион "Българска армия" и в компанията на Емил Костадинов изгледа заниманието на "червените". Босът обаче отказа да говори пред репортерите.

Собственикът на Миньор Перник Никифор Вангелов обеща радостни мигове за феновете в мача с ЦСКА. “Предстои ни поредния мач, трябва да покажем това, което можем на “Армията”. Срещу ЦСКА очаквайте хубава игра и много радостни моменти за Перник”, сигурен бе Вангелов. Мнението му бе подкрепено от бранителят на отбора Даниел Златков. Българският Роналдо, както е известен Златков, заяви че перничани ще победят именития си съперник. “Срещу ЦСКА аз и съотборниците ми би трябвало да дадем всичко от себе си. Всеки би искал да се докаже. Не вярвам някой да подцени “червените” или да не даде всичко от себе си. Мисля, че ще ги победим”, категоричен бе БГ Роналдо.

Наставникът на “чуковете” Стойчо Стоев няма да може да разчита единствено на наказания Костадин Марков. Всички останали футболисти ще са налице за срещата със столичани.

Последни 5 изиграни срещи:

ЦСКА:

16 април ЦСКА - Славия 1:0 (А група)
20 април ЦСКА - Литекс 2:1 (Купа на България)
25 април Монтана - ЦСКА 1:4 (А група)
30 април ЦСКА - Локомотив София 3:1 (А група)
04 май Калиакра - ЦСКА 0:3 (А група)

Миньор:

10 април Миньор - Левски 0:0 (А група)
16 април Берое - Миньор 2:0 (А група)
25 април Миньор - Пирин 1:0 (А група)
30 април Локомотив Пловдив - Миньор 3:0 (А група)
04 май Миньор - Академик 1:0 (А група)


Досегашни срещи:

ЦСКА - Миньор

70 мача
47 победи за ЦСКА
14 равенства
9 победи за Миньор
Голова Разлика: 165:62 за ЦСКА


Коефициенти от bet365:
ЦСКА - 1.10
Равен - 7.50
Миньор - 15.00

Коефициенти от Offsidebet:
ЦСКА - 1.10
Равен - 7.50
Миньор - 16.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
170