Радуканов: Играчите ще ходят по дискотеки след края на първенството


В. Мухарски

Радуканов: Играчите ще ходят по дискотеки след края на първенството

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, че ще пусне играчите си да се забавляват по дискотеки след като завърши първенството. Наставникът даде интервю днес, пред стадион "Българска армия", преди утрешната среща от 26-ти кръг на "А" група срещу Миньор Перник.

"След края на сезона, футболистите ще имат 2-3 седмици, за да отпуснат и да си починат. Искам да поздравя всички свързани с ЦСКА с вчерашния и днешния празник. За мача с Миньор, мога да кажа, че подхождаме мотивирано към този мач. Играем за победа. Всички играчи са здрави, а дали ще има промени в състава, ще видите преди мача.

Миньор е един от добрите отбори в България, наблюдавах няколко мача на този отбор. През пролетта се представят добре. Играят добре, направили са добра подготовка, имат и добър треньор. Трябва да сме отговорни и мотивирани, за да няма изненадите, които имаше преди година и половина. Разбира се, във футбола винаги може да има изненади", заяви Радуканов.

"Нека първо си свършим задачите, които ни предстоят този месец, а след това ще видим за новия сезон. Няма драми около моя договор. Всичко ще е наред", сигурен е Радуканов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
152