Левски може би ще вкара три гола на Септември София


FUTBOL-TV

Левски може би ще вкара три гола на Септември София

Септември София - Левски
Стадион: "Васил Левски“, София
Дата: 16.10.2022г.
Час: 20:30 ч.
Съдия: Георги Давидов


На Левски предстои символично гостуване на Септември на националния стадион в среща от 14-ия кръг на родния шампионат. Тимът от "Красна поляна" би трябвало да е по-свеж, тъй като през седмицата Левски игра отложен мач със Славия (загубен с 1:2). Сега "сините" обаче излизат като абсолютен фаворит срещу един от аутсайдерите в родния елит. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - 2.

Защитникът на Левски - Жереми Петрис продължава да се готви индивидуално. Той е под въпрос за гостуването на Септември, но би трябвало да е готов за домакинството срещу Локомотив Пловдив. Той се контузи по време на мача с Ботев Пловдив.

Мъри Стоилов вероятно отново няма да даде шанс за изява на Марин Петков. Последният се появи като резерва срещу Славия и успя да вкара почетното попадение за "сините". След мача Мъри бе попитан от репортерите дали смята да заложи на Петков като титуляр, но треньорът отвърна с иронична усмивка "Щом вие (медиите) така сте казали, значи трябва да го направя". Очакванията са, че Марин ще остане отново на пейката.

Иначе в Левски продължават да мислят и за евентуалната промяна на собствеността. В медиите у нас излезе информация, че договрката вече е факт и остава единствено да бъдат сложени подписите.

В Септември София има доста проблеми преди мача. Най-малкото - столичани останаха без треньор и помощник-треньор. Славко Матич напусна, а примерът му последва и Валери Божинов. Последният имаше желание да играе срещу Левски, но решението на Матич е наклонило везните и Божинката обяви, че си тръгва заедно със старши-треньора.

От клуба реагираха бързо и назначиха Светослав Петров. Бившият футболист на ЦСКА обаче има доста малко опит като треньор. Не е изключено това да си проличи, а и фактът, че Петров има два-три дни да подготви отбора със сигурност ще са в техен минус.

 

ПРОГНОЗА: СЕПТЕМВРИ СОФИЯ - ЛЕВСКИ 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
669