ЦСКА няма да има проблеми срещу Хебър Пазарджик


FUTBOL-TV

ЦСКА няма да има проблеми срещу Хебър Пазарджик

ЦСКА - Хебър Пазарджик
Стадион: "Българска армия“, София
Дата: 15.10.2022г.
Час: 19:15 ч.
Съдия: Ивайло Ненков


ЦСКА приема Хебър Пазарджик на "Армията" в среща от 14-ия кръг на родния шампионат. В лагера на "армейците" настроението не е чак толкова добро, заради поражението от Лудогорец и стачкуващите фенове. И все пак, според FTV и Futbolbet - до изненада няма да се стигне и може да пробвате знак - 1.

Дауда Бамба и Брадли де Нойер са под въпрос за мача. Те пропуснаха визитата в Разград заради леки травми. Саша Илич няма да може да разчита със сигурност на Жеферсон, който е наказан за един мач. Бразилският футболист на ЦСКА вероятно кара последната си кампания в клуба. Договорът му изтича и няма да бъде подновен. През този сезон той се превърна във все по-периферен играч. 28-годишният дефанзивен халф така и не успя да спечели доверието на треньора Саша Илич. Срещу Лудогорец си изкара пети жълт картон и със сигурност е аут за мача срещу Хебър.

В медиите у нас все повече се говори, че защитникът Енес Махмутович гледа към изхода на "Българска армия. Националът на Люксембург няма официален мач от повече от месец насам, като на 11 септември записа 45 минути при успеха над Славия. Тогава треньорът Саша Илич явно бе недоволен от представянето на Махмутович и го замени още на полувремето с Мено Кох. През този сезон футболистът с косоварски корени записа едва 5 участия и напоследък тренира за здраве. Най-неприятното за Махмутович е, че дори и при схема 3-5-2, която Саша Илич използва в Разград, треньорът предпочете да върне халфа Амос Юга назад, отколкото да разчита на национала на Люксембург.

Като става дума за схеми - треньорът на ЦСКА Саша Илич отново ще промени тактическата постройка с която тимът ще стартира в предстоящия мач с Хебър. "Червените" ще излязат с различна постройка в четвърти пореден шампионатен сблъсък, след като при гостуването на Лудогорец те действаха в схема 3-5-2. За срещата с 12-ия във временното класиране обаче Илич отново ще използва схема с четирима в отбрана, като в зависимост от останалите изпълнители ЦСКА може да действа в система 4-2-3-1 или 4-1-4-1. В паузата за националните отбори Илич реши да пренареди състава си и да се довери на изпитаната схема 4-4-2 с ромб в средата на терена. Той я изпробва в контролата със Септември (2:0) и домакинството на Пирин (2:1), но още преди почивката срещу благоевградчани се отказа от нея заради липсата на стабилност в дефанзивен план.

В лагера на Хебър няма проблеми с контузени или наказани футболисти. "Всички мачове са тежки, за нас ще бъде чест да се изправим на “Българска армия" срещу ЦСКА. Ще се подготвим и се надявам да изиграем мача така, че да бъдем доволни", заяви треньорът на тима Владимир Манчев. Очаква се Владо да бъде приет по отличен начин от феновете на ЦСКА. Той дълги години игра за "армейците" и остави трайна следа с изявите си.

 

ПРОГНОЗА: ЦСКА - ХЕБЪР ПАЗАРДЖИК 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
464