Любо Пенев: Работим в спокойна атмосфера


FUTBOL-TV

Любо Пенев: Работим в спокойна атмосфера

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Любослав Пенев очаква тежък мач срещу Черно море в двубоя от 13-ия кръг наefbet Лига. Двубоят е в неделя от 21:00ч. на стадиона в Бистрица.

"Най-общо казано искаме да играем по нашия начин и да реализираме головите ситуации. Черно море е сериозен отбор и го показа през последните години. Имат добър треньор. Важно е един треньор да се запази дълги години и футболистите да бъдат под негов контрол. Концентрираме се само върху утрешния мач, всеки следващ мач е решителен за нас, нищо друго не ни интересува. Всеки си гони интереса. Нашият интерес е да продължаваме да побеждаваме. Момчетата работят добре, играят колективно. Не бих спрял нито един футболист за чужбина. Освен Чочев имаме и много други футболисти, които срещу добра оферта биха се озовали в чужбина. Искам да имаме повече българи, които да играят в чужбина", коментира Пенев в Пресклуб "България".

"Работим в спокойна атмосфера и не се притесняваме от нищо. Имаме си програма, която следваме. Първи сме в класирането, което значи, че сме на правилния път. Няма напрежение в нашия отбор. Имам желание да бъдат привлечени няколко футболисти в зимния трансферен прозорец, предстоят преговори", каза още Любослав Пенев на пресконференцията преди мача.

  Сподели
269