Пирин и Берое - кръгла нула


FUTBOL-TV

Пирин и Берое - кръгла нула

Пирин и Берое завършиха при нулево равенство в среща от 13 кръг на родния шампионат. Берое бе по-активният отбор през първата част и опитваше да намери пътя към вратата на съперника, но чистите голови положения пред двете врати бяха малко.

Играта през второто полувреме не се различаваше особено, но този път домакините имаха по-чистите положения. Домакините стигнаха до много сериозна опасност в 68-ата минута, когато Макрецкис центрира в пеналта, а там Йорданов стреля от въздуха. Топката обаче срещна гредата и след това бе изчистена.

Серкан отправи удар от дистанция в 73-ата минута, който влизаше в долния десен ъгъл, но Георгиев успя да се намеси и изби. В 76-ата минута Занев центрира в пеналта, а там Цонев стреля с глава, но Караджов спаси. Минута след това Йорданов излезе на стрелкова позиция, но отново Караджов се намеси страхотно.

Домакините натиснаха в следващите минути и последваха няколко опасни центрирания, но бранителите на Берое се справиха. Това продължи до последната минута, а беройци използваха всяка възможност за контраатака. Попадение обаче така и не падна, а двата тима поделиха по една точка.

  Сподели
287