От Левски призоваха феновете: Без хулигански, расистки и ксенофобски прояви!


FUTBOL-TV

От Левски призоваха феновете: Без хулигански, расистки и ксенофобски прояви!

От Левски помолиха феновете си да се въздържат от хулигански, расистки и ксенофобски прояви в следващия домакински мач срещу Ботев Пловдив. От клуба напомниха, че използването на пиротехнически средства, освен че е опасно за живота здравето на привържениците, ще донесе солидни санкции на "сините“. Напомняме, че Левски бяха наказани от БФС за мач без фенове, но след гневната декларация на ръководството, от БФС си промениха мнението. Освен това нентралният нападател на ЦСКА - Дюкенс Назон се оплака, че е бил обиждан от феновете на Левски на расистка основа.

"Левскари,

В събота предстои нов важен двубой за "Левски“. Да напълним отново стадион "Георги Аспарухов“ в позволения му капацитет и да сътворим поредния "син“ празник.

Молим Ви да подкрепяте любимия отбор без хулигански, расистки и ксенофобски прояви, както и за нулева толерантност към такива. Това вреди на клуба!

Напомняме Ви, че използването на пиротехнически средства, освен че е опасно за живота и здравето Ви, ще донесе солидни санкции на клуба.

САМО ЛЕВСКИ!“.

  Сподели
188