Левски победи Берое


FUTBOL-TV

Левски победи Берое

Левски спечели мача с Берое с резултат 1:0 в Стара Загора в последен двубой от 12-ия кръг. "Сините" поведоха още в третата минута с гол на Ивелин Попов, който се възползва от грешка на Иван Караджов.  

В деветата минута Симеон Мечев стреля от пряк свободен удар, отсъден за нарушение на Хосе Кордоба срещу Абубакар Тунгара, но топката прелетя на сантиметри над вратата на Пламен Андреев. В 14-ата минута Филип Кръстев взаимодейства с Илиян Стефанов, който му върна топката, а Кръстев отправи силен удар от дистанция, но макар и с малко колебания Иван Караджов се справи. Седем минути по-късно Цунами отправи удар от дистанция със силния си ляв крак, но Караджов спаси.

Роналдо проби опасно отляво в 28-ата минута, комбинира с Уелтън, който с едно докосване стреля, но нацели напречната греда. В 34-ата минута Георги Миланов навлезе в наказателното поле и бе съборен от противников играч, но "сините" не получиха дузпа. Роналдо получи пас от Жереми Петрис в 45-ата минута и стреля, като спечели корнер. След изпълнението му Илиян Стефанов стреля с глава, но Караджов спаси.

В 59-ата минута Жереми Петрис комбинира с Роналдо, той върна към Георги Миланов, който стреля от дистанция със силния си левия крак, но без успех. Пет минути по-късно отбита топка падна на волето на Абубакар Тунгара, който стреля, но над вратата. В 69-ата минута Уелтън бе изведен на отлична позиция в наказателното поле, комбинира с Роналдо, който от близка дистанция стреля в тялото на Иван Караджов. В 89-ата минута Филип Кръстев отправи изстрел от пряк свободен удар, отсъден за нарушение на Симеон Мечев срещу Жереми Петрис, но не намери целта.

  Сподели
400