Радуканов: Имаме още работа


В. Мухарски

Радуканов: Имаме още работа

Старши-треньорът на ЦСКА Милен Радуканов заяви, след победата над Калиакра с 3:0, че неговите възпитаници все още не са изпълнили целите си.

"Доволен съм. Още от първата минута търсихме успеха и го постигнахме. Благодаря на момчетата, за това, че се раздадоха до край. Първото полувреме можехме да водим и с повече, но съм доволен от това, че вкарахме гол преди да се приберем на почивката. Все още не сме си изпълнили целите. Има още мачове до края. Опитвам се да давам почивка на някои играчи. Радвам се, че всички се стараят. Знам на какво е способен Емо Гъргоров и за това го привлякох в отбора" заяви Радуканов.

"Важното е, че побеждаваме и то заслужено на този тежък терен. Мачовете ни са положителни засега, а ако си бяхме спечелили точките през миналия полусезон, сега нещата щяха да стоят по друг начин. Дава се възможност на всички играчи, с оглед на многото мачове, които има в последните дни в първенството. Отборът играе с голямо настроение и това е най-важното нещо", бе мнението на Сашо Борисов.

Снимка: Илияна Енчева

  Сподели
192