Лудогорец вече работи по зимната селекция


Н. Гавазов

Лудогорец вече работи по зимната селекция

В Лудогорец вече работят по зимната селекция. Изглежда, че по всяка вероятност ще си осигурят услугите на още един бразилец - централния защитник Витор Мендес. 23-годишният играч бе много близо до орлите в началото на септември. Тогава обаче сделката не се осъществи. Местните медии обаче съобщават тя ще се реализира през януари.

Вотир Мендес е роден на 13 февруари 1999 година, висок е 186 сантиметра и тежи 75 килограма. Той е собственост на Атлетико Минейро, но в момента играе като преотстъпен в Жувентуде. Този тим се намира на последно място в Серия А. Мендес има до момента 11 шампионатни двубоя, като във всичките е бил в стартовата единайсеторка. Наред с това е вкарал и един гол - при успеха с 2:1 като гост на Авай през месец май.

През есента Лудогорец привлече трима бразилци - централния защитник Педро Енрике, както и халфовете Педро Нареси и Нонато. Преди тях при разградчани акостираха дефанзивният полузащитник Якуб Пьотровски и десният бек Аслак фон Витри.

В момента "орлите" се готвят за гостуването на Локо (Сф). Мачът срещу железничарите е в събота, 1 октомври, от 13:45 часа. Той ще се играе пред празни трибуни заради наказание на столичани.

  Сподели
247